dinsdag 31 december 2013

Gelukkig 2014

Wij wensen jullie allemaal een heel gelukkig 2014.
Op deze plek een beetje extra aandacht voor Michael Schumacher die na een ski-ongeval vecht voor z'n leven. Jarenlang hebben we mogen zien wat een geweldige F1 coureur hij was. Op en naast het circuit in alle opzichten een ambassadeur voor zijn sport.

woensdag 11 december 2013

2 RedBull Mobile Wochenende

Bevestiging van de tickets en een officiƫle rekening gekregen. Camping geboekt en officieel bevestigd. Thnx Bernie! You can retire now.......
We staan op Camping  7204 Camping Rot Spezialangebot 2 Perssonen (blijft een rare naam voor een camping, maar goed platz ist platz)
Nu sparen voor wat verteringen ter plaatse. Oostenrijk is gelukkig vooral bekend om de schone berglucht en ik denk dat we daar veelvuldig van zullen genieten.



Tja zo heel veel maakt het ons ook niet uit want we lopen toch het hele circuit rond, alles zien, alles beleven.
Wat een uitzicht!!! Dat wordt genieten.

dinsdag 10 december 2013

Breaking!! Heldendaad van een van de directeuren!

Zojuist een telefoontje gehad van een van de directeuren van de BV............ Bericht:"Kijk met spoed op de ticketsite!!" Affijn, een kleine 20 minuten later, koortsachtig overleg, creditcard getrokken, maar wel twee tribunekaartjes en een campingkaart voor de GP Oostenrijk van 22 juni 2014 gekocht!!

It giet oan!

Binnenkort maar eens een eerst vergadering plannen. Reisplannetje maken, boodschappenlijstje opstellen, komt weer helemaal goed.
We hebben nog € 20 in kas.............(nou ja, de accountant moet nog langskomen maar we zijn niet blut.)