zondag 2 maart 2014

End of testing

zo, u zult wel denken, weinig nieuws tijdens de testweken van de jongens. Klopt, allebei bezig met drukke dingetjes op werk en thuis doen, en dan is nu, ten tijde van dit bericht de helft van het duo heel, maar dan ook heel druk, met carnaval bij de www.szoepstengels.nl. Enfin 'loat moar efkes goan, kump allemoal weer in orde". Maar goed, terugblik op de testsessies. Bwoah onderbreking in verband met de 1-2 overwinning van Ajax IN Rotterdam op Feijenoord................!! De testsessies lieten het beeld zien dat de Renault motoren even wat problemen hebben waardoor de teams met zo'n ding acherin heel veel rondjes hebben gemist en in Melbourne wel eens een dure rekening gepresenteerd kunnen krijgen. Dat wil dus ook zeggen imagoschade voor Renault, die dus wel heel goede motoren kunnen maken. Wie werd met welke motor de afgelopen 3 jaar kampioen.....?
Maar goed, de zaak even lekker op de kop is ook fijn voor de beleving. We gaan het meemaken, 16 maart 2014 Melbourne is de eerste race, en twee weken daarna Sepang, Maleisiƫ, dan weten we weer iets meer.
Juni 2014 gaan we het live beleven in Oostenrijk, vanaf woensdag 18 juni dagelijks deze blog aangevuld met belevenissen en foto's vanaf de Red Bull Ring in Oostenrijk. Auf wiedersehen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten