vrijdag 20 juni 2014

Het geluid............

Denk nou niet dat we het bekende radiospelletje waar je een of ander onbenullig geluid moet raden en daarmee een bak geld kunt winnen gaan imiteren. Wij kwamen maar voor één geluid! Een formule 1 auto die voorbij raast! Vooraf hadden we natuurlijk al een en ander gelezen en gehoord op TV maar hoe ervaren we het zelf? Nou om aan alle spanning een einde te maken, het valt reuze mee, eigenlijk is het wel een hightech geluidje als je af en toe die turbo hoort blazen en wielen hoort spinnen. Dus een dikke voldoende voor wat we vandaag hebben gezien. De dubbele spin van Vettel bijvoorbeeld door het zand vlak voor de finish. De circuitspeaker vertelde goedgelovig dat Vettel zijn auto snel onder controle had maar iedereen kon zien dat hij gewoon vreselijk veel geluk had met die spin kort langs de circuitmuur. Vlak voor de tribune waar we zitten gaan we zondag heel wat uitstapjes zien want het zijn twee ‘smerige’ bochten. Er is wel een andere ontwikkeling die we zagen, de snelste F1 wagen vandaag had een tijd van ongeveer 1 minuut en 10 seconden voor een ronde, de snelste GP 2 auto deed dat in 1 minuut en 15 seconden. Dat verschil is niet zo heel erg groot meer.
Fernando Alonso
 Op de tribune nog een kleine discussie gehad met een paar Duitsers over…………………… voetbal. Het zit diep, de fluim die Rijkaard bij Völler (vorige eeuw) in de nek deponeerde kwam nog even langs. Maar goed misschien is er intussen niets opwindends gebeurt in Duitsland.
Nog een lekker broodje gegeten met twee “conchita’s” en ketchup en mosterd. Vinden ze niet leuk die Oostenrijkers als zij het Nederlandselftal prijzen en jij Conchita Wurst. Is ook goed hoor, songfestival winnen………… Vinden ze echt niet leuk, en da’s voor ons weer leuk.

Vanavond staat er een popconcert op het programma. Weet eigenlijk niet wie er spelen maar dat zien we dan wel weer. Maar eerst een koffie speciaal.......
Grüss Gott.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten